151204_cabinet3

Advocaat bij het Hof te Parijs, sinds 1977
Doctoraal diploma privaat recht (D.E.A. de droit privé)
Lid van de U.I.A. en de Nederlandse N.V.S.A.

Sinds ruim 25 jaar is ons kantoor actief in het kader van een hoogwaardige en klantgerichte juridische dienstverlening ten behoeve van ondernemingen, instellingen en particuliere cliënten.


Ons team bestaat uit advocaten en assistenten die u niet alleen in de Franse of Engelse taal maar voor zekere ook in uw eigen Nederlandse taal te woord kunnen staan. Wij werken samen met cliënten en confrères in Europa die op het juridische vlak de nodige deskundigheid nodig hebben in Frankrijk.

Dankzij een netwerk van onafhankelijke correspondenten waarmee ons kantoor samenwerkt, kunnen wij de cliënten optimaal van dienst zijn.

U kunt bij ons kantoor terecht voor zowel een deskundig juridisch advies als voor geschillen:

- Advies voor het opstellen van aktes, contracten, het oprichten van vennootschappen in Frankrijk en het toezicht houden op vennootschappen die in Frankrijk zijn gevestigd, het redigeren van arbeidsovereenkomsten, enz.

- Juridische ondersteuning zowel strafrechtelijk als civielrechtelijk in geschillen door middel van bijstand en vertegenwoordiging van de partijen voor de Franse rechter, zoals het inleiden en volgen van procedures, adviezen voor de uitvoering van beslissingen, maar ook bij het opstellen en afhandelen van schikkingen.

Een team van vier advocaten staat tot uw beschikking en ontvangt u op afspraak op ons kantoor.

 

 

Wettelijke informatie